Bejelentkezés Regisztráció

Bejelentkezés

Jöjjön el és ismerje meg, hogy a világ vezető vállalatai, hogyan alkalmazzák a „Lean” filozófiát és módszereket!


Több, mint 100 kiemelkedő vállalat / több, mint 150 résztvevő / meghatározó szakemberek / egyedi példák, esettanulmányok / tapasztalatcsere / 2 nap / 1 helyszín

Időpont: 2019. április 10-11.

Helyszín: Benczúr Hotel (1068 Budapest, Benczúr utca 35.)

 

Részletek és jelentkezés >>>Fórumsorozatunk keretében immár 12. alkalommal találkozhatnak egymással a Lean és Kaizen menedzsment iránt érdeklődő cégek, intézmények és szakembereik.

Idei programunkon a közelmúlt kihívásokkal teli tapasztalatait osztják meg előadóink, és egyben olyan új modelleket ismertetnek meg a közönséggel, amelyeket iparágtól és cégmérettől függetlenül alkalmazhatnak termelésvezetők, vállalatvezetők, logisztikások, beszerzők, HR és adminisztrációs területen dolgozók, tanácsadók.

A program során számos vállalat kiváló előadói, CHINOIN, GE Global Operations, GRUNDFOS Hungary, Knorr-Bremse, KUKA HUNGÁRIA Kft., MOL Nyrt, OTP Bank Nyrt., SIGNIFY (volt PHILIPS), TUNGSRAM Operations konkrét példákon keresztül mutatják be a Lean módszereket, azok gyakorlati megvalósítását és kérdéseit, továbbá lehetőség nyílik a Lean bevezetéssel kapcsolatos konstruktív szakmai párbeszédre.

A FÓRUM KIEMELT TÉMÁI

Ipar 4.0. és a Lean a gyakorlatban

Hogyan illeszthetők össze a vállalatoknál folyó Lean és Ipar 4.0
fejlesztések?

Lean Office - Folyamatfejlesztés

Hogyan fejleszthető az adminisztratív területek és a szolgáltatók
hatékonysága?

Lean vezetés – Lean coaching

Hogyan lehet a gyakorlatban eredményesen alkalmazni a Lean szemléletű
változáskezelési, coaching, kommunikációs, motivációs eszközöket?

Lean Quality – Lean Six Sigma

Hogyan valósítható meg az üzleti kulcsfolyamatokban előforduló hibák
számának nullára csökkentése?

 

Részletek és jelentkezés >>>

 

SZPONZORÁCIÓ – TERMÉKBEMUTATÁSFórumunk keretében idén is lehetőséget kívánunk biztosítani a rendezvényt támogató, hatékonyságnövelő megoldást kínáló vállalatok részére, saját tevékenységük bemutatására és reklámozására.

A konferencián szponzori előadásra is van lehetőség.Amennyiben ez érdekes lehet az Önök számára és van olyan hatékonyságfejlesztéshez kapcsolódó megoldásuk, amit szívesen bemutatnának, kérem jelezze felénk.

Támogatói ajánlat >>>Amennyiben további kérdése van fórumunkkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeken szívesen válaszolunk Önnek:

ON-LINE JELENTKEZÉS

Letölthető JELENTKEZÉSI LAP

 

Szeretettel várjuk képzéseinken és programjainkon Önt és munkatársait egyaránt!

Mysneakers,Sneakers Store,jordan Sneakers,latest jordan Sneakers,latest jordans,jordan release date,Nike air jordan Sneakers,Best jordan SneakersBoots