Bejelentkezés Regisztráció

Bejelentkezés

Ahhoz, hogy elemezzünk egy problémát vagy, hogy egyáltalán megítéljük a valóságos helyzetet, először a tényeket feltáró adatokat kell gyűjtenünk. Egy egyszerű adatgyűjtési forma az adatgyűjtő lap, amely az egyes események előfordulásainak gyakoriságát méri. Az adatgyűjtő lapok előnye, hogy rendkívül egyszerűek, érthetőek, használatuk gyors és nem kíván meg semmi féle statisztikai előképzettséget.

Példa az adatgyűjtő (adatregisztráló) lapra:

 

Célja: Az adatgyűjtés és az adatok megfelelő strukturálása, a következtetések levonása érdekében

A technika lényege: Határozzuk meg, hogy milyen fontos adatokra van szükségünk az adott folyamat irányításához és fejlesztéséhez, tervezzük meg az adatgyűjtés módját és a megfelelő adatgyűjtő formalapot, próbáljuk ki a lapot, magyarázzuk el az adatgyűjtő lap használatát, szisztematikusan gyűjtsük az adatokat.

Alkalmazása: A problémaazonosításkor és az ellenintézkedések megvalósulásának ellenőrzésére, a munkával párhuzamos tevékenységként.

Authentic Sneakers,Best Authentic Sneakers,Buy Sneakers,Buy Kicks,Authentic Nike Sneakers,Nike Sneakers,Best Sneakersnike air presto 2017 womens shoes black Fresh Perspective DC7392-300 Release Date